tisdag 10 november 2015

Efterskalv av Eds förbundets agerande

Jaaa vad ska man säga?

Det är bara tisdag och redan igår nås man av fler saker som styrelsen och dess hantlangare "bidrar" med. Hur har de mage att fortfarande agera som de alltid har gjort? De måste ha noterat en förändringsvind i lördags! Men uppenbarligen så fattas det ett konsekvenstänk hos vår käre marionettmästare
Bilden är tagen härifrån

Vart finns det kritiska tänkandet? Det gäller inte bara styrelsen, förbundet utan i hela samhället. Folk verkar ha tappat den hörnstenen eller är de så rädda för att sticka ut och för att bli "udda" att man kör de säkra före de osäkra?

"Only the dead fish follow the stream" -
/ Louise Hoffsten

Varför vill man inte ha ett fungerande förbund? Som aktivt arbetar för att förbättra för sina medlemmar? 
Vad är de som styrelsen döljer? Som är så viktigt att de praktiskt taget är beredda att gå över lik? 

Vart är alla medlemmar? Det finns en inofficiell siffra på ca 400 medlemmar, vart är ni? Varför tar ni inte ställning, oavsett om de är på styrelsens sida eller på oss som vill ha ett förbund som inte är en parodi i andras ögon. De är för mig obegripligt hur våran "högt" ansedda ordförande går med på att bli så befläckad av ett inkompetent förbund som mer och mer liknar en cirkus! Hon borde rent logiskt vilja ha kvar sitt anseende iaf i sin yrkeskarriär, frågan är om anseendet någonsin går att rädda!

Med all den fakta vi lagt fram, alla ignorerade kontaktförsök och alla dolda hot som kommer antingen från styrelsen via deras pittbull eller andra medlemmar i styrelsens ledband så är det nog inte så mycket som kvarstår av trovärdigheten.
Vad är de som är värt så mycket för ordföranden att hon är villig att offra sitt rykte inom vården, som hon säkert fått kämpa för från första stund! Vad är det DU döljer?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar