lördag 10 oktober 2015

En sammanfattning

Och tidslinje kring vad som skett och sker i förbundet hittar ni om ni följer denna länk:

Men förbundets ordförande har även ägnat sig åt materialstöld och har inte ens vett nog att be om ursäkt till den som gjort materialet när ordförande är avslöjad med brallorna nere! Oförlåtligt! Men ni  får  läsa mer om ämnet på följande länk:

I nästa länk finner ni ännu en berättelse om hur det går till i styrelsen och vilka reaktioner som blev när man lyfter frågor och kritik:

Detta förbund gör mig gråhårig!!!! Snacka om sandlåda!

Nog om detta nu....

Idag drogs jag upp tidigt för att kolla in rallysprint här i krokarna där vi bor. Vi hade under sommaren fått höra talas om en pojke med EDS som hade rally som hobby! Och detta gäng skulle alltså koma och tävla inom rimligt avstånd att ta bilen över ett par timmar. Gänget var lätt att hitta med sin zebra färgade bil! 
B3 och vännina ställde vackert upp sig för att bli fotade med denna häftiga syn. B3 skulle promt ha påsen med bilar med på kortet (apoteks påsen med 20bilar i)
Sen tappade skrutt tålamodet så blev inget mer foto, varken på bil eller deras team, så ni får nöja er med denna anonymiserade bild. 
Vi lyckades få bra platser för att kunna följa loppen, bara att vrida på huvet lixom
Bilpåsen är med även här:) han är bara liiite biltokig! Han är så lik B2 ibland:)
Vädret var inte så mysigt så trotts att man byltat på sig både underställ och vinterjacka så frös jag väldigt mycket. Blir väll kanske så när man sitter i rullstol och inte kan värma upp sig på samma sätt som när man är gående. 
När team zebra hade kört sitt varv så dök de upp nära oss och vi kunde sitta och diskutera EDS och hur olika landstingen behandlar oss. Skrämmande egentligen hur mycket det skiljer emellan landstingen.
Efter två omgångar gav vi upp och åkte motvilligt hem. Så nu är jag ordentligt nedbäddad mellan täcke och värmemadrass, kuddarna är ordentligt placerade för att stödja min ömma kropp.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar