söndag 1 maj 2016

Tänk om det vore så enkelt!


Ja kära Aftonbladet om det vore så enkelt att bli av med smärtan, skulle det verkligen finnas smärtpatienter då? Tror ni att vi smärtpatienter gillar att ha ont så att vi skiter i "detta mirakel"?

Läste artikeln och letade efter källhänvisning men gick helt ärligt bet, jag hittar inte heller en länk till nämnda studie som forskaren har gjort och hänvisar till.
FY skäms Aftonbladet att ni delar saker som faktiskt kan skada en viss patientgrupper utan att ha vetenskapliga belägg och/eller utan källor och länkar.

Jag kan garantera att man inte gillar hur man har tvingats bli pga smärtor! Vem skulle ens gilla tanken? Klart att man vill vara med och bidra till samhället, familjen och sitt jobb! Hade de varit så enkelt som Aftonbladet ger sken av skulle vi inte frivilligt behålla smärtan!!!

Fy skäms!

2 kommentarer:

  1. Ja o leva med värk är inte lätt...o om det vore så enkelt med en liten övning..så skulle vi leva i smärtfritt samhälle. Förstår dig ..man blir irriterad...när man läser sånt här/Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de är bra skevt vilken syn samhället och vården har på smärtpatienter... Skulle gärna ha fått tag i Aftonbladet och fått höra hur de tänker med sådana artiklar

      Radera